Tegelwerk

 

TEGELWERK

Rostang Bouw & Onderhoud renoveert uw toilet en ander sanitair. Wilt u een modern toilet? Neem contact op en wij maken een offerte voor uw toilet. Wij verzorgen graag de renovatie van uw wc en ander sanitair voor onder andere de installatie van uw wc, timmerwerk, metselwerk en tegelwerk.

 

WC RENOVATIE

Allerlei tegelwerken voor uw vloeren en wanden worden snel en vakkundig gelegd door Rostang Bouw & Onderhoud te Deventer, ook werkzaam in Zwolle. Wij zijn gespecialiseerd in tegelwerken, gelegd door onze professionele tegelzetters uit de hele regio rondom Deventer en Zwolle. Deskundig advies over tegels is voor ons vanzelfsprekend: zo bereiken wij optimale resultaten als het gaat om tegelvloeren- en wanden.

 

 

SOORTEN TEGELWERKEN

Wij zijn gespecialiseerd in tegelwerken en kunnen alle soorten tegels leggen, op alle soorten wanden en vloeren. Voor uw badkamer, keuken, en overige vloeren, van natuursteen, kunststeen, marmer of leisteen. Natuurlijk adviseren wij uitgebreid over de eventuele voor- en nadelen van de tegelwerken, zodat u de beste keuze kunt maken.

Kwaliteit en reƫle prijzen

Hebt u interesse? Neemt u dan snel contact met ons op via 06-28317684. Onze medewerkers informeren u graag en maken een afspraak voor een optimaal advies. Wij leveren kwaliteit tegen een reële prijs, en bij ons geldt: afspraak = afspraak. Wij zijn accuraat en betrouwbaar en deskundig op ons gebied.Hebt u interesse? Neemt u dan snel contact met ons op via 06-28317684. Onze medewerkers informeren u graag en maken een afspraak voor een optimaal advies. Wij leveren kwaliteit tegen een reële prijs, en bij ons geldt: afspraak = afspraak. Wij zijn accuraat en betrouwbaar en deskundig op ons gebied.